Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox: Δείτε όλη την παρουσίαση του Phil Spencer στο GDC 2015

Η παρουσίαση της Microsoft στο GDC 2015 είχε τίτλο “The Future Of Gaming Across The Microsoft Exosystem” και δεν είναι παράξενο που ο Phil Spencer είχε πολλά να μπει. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση στην ολότητά της, άρα υπολογίστε σε επένδυση 49 λεπτών περίπου. Εξυπακούεται ότι πρωταγωνιστούν Xbox και Windows 10. Με τα τελευταία να ετοιμάζονται για οποιοδήποτε είδος συσκευής και οιοδήποτε μέγεθος οθόνης, η κουβέντα πηγαίνει… παντού. Θα ακούσετε για DirectX 12, το Xbox Live SDK για τα Windows 10 και πολλά ακόμη. Καλή σας απόλαυση.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
7 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Roronoa
    • Μετα απο αυτα που ειπε, σαν PC gamer ,ανυπομονώ για την E3.
      Πιστευω αν σκοπευουν πραγματικα να κανουν στροφη εκει θα το ολοκληρωσουν.

    • zerocool7545
    • Βλέπουν ότι το Xbox1 μένει πίσω σε πωλήσεις και αρχίζουν τα παχιά λόγια και τις ανακοινώσεις.Δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι για εμάς τους pc gamers με τα Win10.Μόνο το DX12 φένεται να μην είναι μόνο λόγια και να υπάρχει ουσία, αν και εκεί υπάρχουν υπερβολές.
      Ήμουν νιος και γέρασα .....

    • Roronoa
    • @zerocool7545

      Κοιτα το xbox σαν brand υπαρχει 10+ χρονια και η ms δεν εχει βγαλει ουτε 1 ευρω απο αυτο κερδος σαν συνολο. Τα τελευταια χρονια εβγαζε κερδος αλλα τωρα που το PS4 του ριχνει διπλασιες πωλησεις πρεπει να κανουν μεγαλες αλλαγες για να το χτυπησουν. Αν βλεπουν οτι το xbox δεν εχει το μελλον που θελουν μεχρι ποτε θα το στηριζουν; Νομιζω απο το launch του πρωτου xbox εχουν μπει μεσα γυρω στα 3δις.
      Περσι υπηρχαν πιεσεις απο επενδυτες να βγει η MS απο την αγορα των κονσολών.
      Βλεποντας και τα τρελα κερδη της valve προφανως θελουν και ενα μεριδιο απο εκει. Δεν αποκλειεται ολο αυτο να ειναι και ενα σταδιακο exit strategy. Ακουγεται υπερβολικο αλλα δεν το βλεπω απιθανο κοιτοντας τα κερδη της ms.

      Οι πωλησεις τον windows εχουν πεσει και υπαρχουν απειλες απο valve μερια.
      Φτασανε σε μια κατασταση που αν δεν στηριξουν τα windows θα εχουν προβλημα γιατι τα κερδη της MS ερχονται απο τα windows και το office, και ενταξει το office πουλαει, τα windows εχουν πεσει, εδω τα 10αρια θα τα δωσουν δωρεαν τον πρωτο χρονο σε οσους αναβαθμισουν απο 7/8, βεβαια αυτο το κανουν για να προωθησουν και το shop τους.

      Και παραλληλα εχουν να στηριξουν και τα κινητα, εχοντας ενα ενοποιημένο shop σε συνδιασμο με το xbox app ισως να καταφερουν να πετυχουν κατι καλυτερο.

    • PORTAL
    • Εχει ερθει ο καιρος να κανουν το multiplayer δωρεαν και οι δυο εταιριες. Θελοντας και μη το pc θα τους πιεσει πολυ σε καποια φαση και θα αναγκαστουν. Αντε γιατι πολλα χρονια κρατησε η κοροϊδια..

    • koukosdreamer1988
    • Roronoa παντως οχι στο σαλονι της Σονυκρατουμενης Ελλαδας! αλλου εχουν μπει μπολικα!
      Μια χαρα κερδος βγαζουν απο το Xbox brand! βλεπε τα νουμερα απο το κερδος του xbox brand και οχι απο το γενικο συνολο του ελλειματος που εχει η εταιρια! το Xbox η καθε πλατφορμα δεν φταιει απο μονη της.

*