Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Yakuza 0: Στις αρχές του 2017 σε Ευρώπη και Αμερική

Χαρμόσυνα νέα για τους fans της σειράς Yakuza μιας και όπως ανακοίνωσε η SEGA, το Yakuza 0 πρόκειται να λανσαριστεί στο PlayStation 4, σε Αμερική και Ευρώπη, τόσο σε ψηφιακή όσο και φυσική μορφή στις αρχές του 2017. Το παιχνίδι ακολουθεί την ιστορία του Kazuma Kiryu και γίνονται γνωστές σημαντικές λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με την άνοδό τους στις τάξεις του υπόκοσμού της Ιαπωνίας.



Προς ικανοποίηση των παικτών, θα μπορούν να πλέον να χειριστούν τον Majima Goro, ή Mad Dog of Shimamo όπως είναι γνωστός ανάμεσα στα μέλη της ιαπωνικής μαφίας. Τα voiceovers είναι στα ιαπωνικά, ενώ θα υπάρχουν αγγλικοί υπότιτλοι. Επιπλέον, οι παίκτες θα έχουν πάμπολες επιλογές για να να ξοδεύουν τα χρήματά τους, ιδιαίτερα σε διασκεδάσεις που προτιμούν οι γκάνγκστερ. Τέλος, όσοι κάτοχοι PlayStation 3 δεν έχουν ως τώρα αποκτήσει το Yakuza 5, έχουν την ευκαιρία να το κάνουν με έκπτωση 25% έως τις 5 Απριλίου.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*