Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Zelda, Pokemon και νέο Mario εντός 6 μηνών από το λανσάρισμα του NX

Σύμφωνα με όσα έχουν ως σήμερα δει το φως της δημοσιότητας, το λεγόμενο launch window για το NX, τη νέα κονσόλα της Nintendo, τοποθετείται το Μάρτιο του 2017 και όπως όλα δείχνουν η ιαπωνική εταιρεία είναι έτοιμη να παρατάξει όλα τα μεγάλα όπλα της, προκειμένου να βοηθήσει τη νέα συσκευή στα πρώτα της βήματα. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας MCV, μέσα σε έξι μήνες από το λανσάρισμα του NX η Nintendo θα κυκλοφορήσει το Zelda: Breath of the Wild, ένα νέο παιχνίδι Pokemon και ένα νέο Mario. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν θα πρόκειται για νέο τίτλο ή για κάποιο port υπαρχοντος παιχνιδιού Pokemon όπως πχ. το φετινό Sun and Moon, όμως η είδηση είναι ότι το δημοφιλές franchise μεταφερεται επιτέλους και στη μεγάλη οθόνη, γεγονός που επίσης φανερώνει τη δίψα της Nintendo να ξανεβρεθεί στην κορυφή των πωλήσεων.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*