Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ακυκλοφόρητο υλικό από το Halo: Combat Evolved αποκαθίσταται από την 343 Industries

*
Η 343 Industries συνεργάζεται με κάποιους modders με σκοπό την αποκατάσταση ακυκλοφόρητου υλικού από την αρχική έκδοση του πρώτου τίτλου της σειράς Halo.

H Digsite εργάζεται στο πλευρό της 343 τον τελευταίο χρόνιο και είπε πως “ανέκαθεν, παρουσιάζαμε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη δουλειά της Bungie, όσον αφορά το κομμάτι του σχεδιασμού, της ανάπτυξης αλλά και τον τρόπο με τον οποίο δημιουργούν του χάρτες του παιχνιδιού, ειδικά στα πλαίσια του multiplayer mode”.


Κάποια από τα σημαντικότερα στοιχεία του αποκατεστημένου περιεχομένου περιλαμβάνουν χάρτες που αρχικά αναπτύχθηκαν για τη μεταφορά του Halo Combat Evolved για PC, την οποία επεξεργάστηκε και κυκλοφόρησε το 2003 η Gearbox Software. Σύμφωνα με δηλώσεις του Ludus, μέλους της Digsite, “η Gearbox εισήγαγε νέες υφές (textures) που μέχρι τότε δεν βλέπαμε και τόσο συχνά και για αυτό αποφάσισα να χρησιμοποιήσω το Indoor, σε έναν ολοκαίνουργιο χάρτη που θα μπορούσε να προβάλει καλύτερα τα νεoαποκτηθέντα bitmaps”.

Επίσης, η Digsite έχει προβεί και στην αναδημιουργία διαφόρων στοιχείων σχετικών με την πρώτη σύλληψη του Halo ως RTS (real time strategy) που περιλαμβάνει οχήματα καθώς και διάφορους τύπους εχθρών.

Η 343 είπε πως σύντομα θα παρουσιαστεί το περιεχόμενο του παιχνιδιού και πως η Digsite συνεχίζει ανελλιπώς τις εργασίες της, σεβόμενη πάντα την αρχική φόρμα του παιχνιδιού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    343 Industries

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Microsoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Microsoft Hellas

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*