Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Amazon Games και Crystal Dynamics συνεργάζονται για το επόμενο Tomb Raider

*
Γνωρίζαμε ότι το επόμενο Tomb Raider βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης, αλλά αυτό και τίποτα περισσότερο. Λεπτομέρεις συνεχίζουν να μην υπάρχουν, ακόμα και ο τίτλος του παραμένει ένα μυστήριο, όμως έγινε γωνστό ότι η Amazon Games συνεργάζεται με την Crystal Dynamics για την δημιουργία του. Η Amazon Games θα προσφέρει πλήρη υποστήριξη στην Crystal Dynamics σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου και επιπλέον θα αναλάβει τις διαδικασίες έκδοσης του παιχνιδιού. Το νέο Tomb Raider χαρακτηρίζεται ως ένα single-player, narrative-driven adventure. Βρίσκεται σε αρχικό στάδιο ανάπτυξης και οι δύο εταιρείες που έχουν την ευθύνη τονίζουν ότι θα είναι το μεγαλύτερο video game Tomb Raider που έχει υπάρξει ως σήμερα. Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται το επόμενο διάστημα. Τέλος, σας υπενθυμίζουμε ότι η ανάπτυξη βασίζεται στην Unreal Engine.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*