Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν οι νικητές των PlayStation Partner Awards 2022 Japan Asia

*
Η Sony αποκάλυψε τους νικητές των PlayStation Partner Awards 2022 Japan Asia, με το Elden Ring και το Genshin Impact να αποσπούν το μεγαλύτερο έπαθλο.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου, ώστε να τιμήσει τους καλύτερους τίτλους που κυκλοφόρησαν για PlayStation 5 και PlayStation 4 μέσα στο 2022. Η διεξαγωγή των PlayStation Partner Awards Japan Asia ξεκίνησε το 1994, ταυτόχρονα με την πρώτη κονσόλα PlayStation.


Το Elden Ring της FromSoftware και το Genshin Impact της miHoYo κέρδισαν το Grand Award, που προορίζεται για τους καλύτερους τίτλους που αναπτύχθηκαν στην Ιαπωνία και στην υπόλοιπη Ασία, καταγράφοντας τις υψηλότερες πωλήσεις παγκοσμίως, μεταξύ Οκτωβρίου 2021 και Σεπτεμβρίου 2022.

Το Partner Award απονέμεται στους καλύτερους τίτλους που αναπτύχθηκαν στην Ιαπωνία και την υπόλοιπη Ασία, με υψηλές πωλήσεις παγκοσμίως, σε συνδυασμό με αξιοσημείωτα επιτεύγματα. Οι νικητές του είναι τα Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – The Hinokami Chronicles (Aniplex), Final Fantasy XIV (Square Enix), Mobile Suit Gundam: Battle Operation 2 (Bandai Namco), Resident Evil Village (Capcom) και Yo-Gi-Oh! Master Duel (Konami).

Τα Apex Legends (Electronic Arts) και Gran Turismo 7 (Sony Interactive Entertainment) κέρδισαν το Special Award. Τέλος, το Users’ Choice Award απονεμήθηκε στα Earth Defense Force 6 (D3 Publisher), Elden Ring (FromSoftware), Ghostwire: Tokyo (Bethesda Softworks), Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin (Square Enix) και Stray (Annapurna Interactive).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*