Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν τα Games With Gold Αυγούστου 2023

*
Η Microsoft ανακοίνωσε τα Games With Gold για τον Αύγουστο του 2023, τα οποία θα είναι και τα τελευταία πριν από την αντικατάσταση της υπηρεσίας από το Xbox Game Pass Core.

Οι κάτοχοι Xbox Series X, Xbox Series S και Xbox One θα μπορέσουν να κάνουν δικό τους το 3D platformer Blue Fire και το retro racing game Intertial Drift, από την 1η μέχρι και τις 31 Αυγούστου 2023. Αμέσως μετά το Games With Gold θα καταργηθεί και την θέση του θα πάρει το Xbox Game Pass Core, το οποίο θα λανσαριστεί επίσημα στις 14 Σεπτεμβρίου. Η νέα συνδρομητική υπηρεσία θα προσφέρει μια συλλογή από τουλάχιστον 25 τίτλους, οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι ανά πάσα στιγμή στα ενεργά της μέλη.

Στο ντεμπούτο της, η υπηρεσία θα περιέχει τους εξής τίτλους: Among Us, Descenders, Dishonored 2, Doom Eternal, Fable Anniversary, Fallout 4, Fallout 76, Forza Horizon 4, Gears 5, Grounded, Halo 5: Guardians, Halo Wars 2, Hellblade: Senua’s Sacrifice, Human Fall Flat, Inside, Ori & the Will of the Wisps, Psychonauts 2, State of Decay 2, The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*