Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε ημερομηνία κυκλοφορίας του WHAT THE GOLF? για PlayStation 5 και PlayStation 4 (trailer)

H Triband ανακοίνωσε πως το WHAT THE GOLF θα γίνει διαθέσιμο για PlayStation 5 και PlayStation 4 στις 14 Μαρτίου.

Ο συγκεκριμένος τίτλος κυκλοφορεί εδώ και πολλά χρόνια. Η πρώτη του εμφάνιση έγινε στις 19 Σεπτεμβρίου του 2019 για Apple Arcade, το λανσάρισμα του για PC (μέσω Steam και Epic Games Store) την 1η Οκτωβρίου του 2019 ενώ οι κάτοχοι του Nintendo Switch το απέκτησαν στις 21 Μαΐου του 2020.


Όπως σας προϊδεάζει και ο τίτλος, το WHAT THE GOLF αποτελεί μια παρωδία του δημοφιλούς αθλήματος. Έχοντας μια ευρύτερη κατανόηση για τους νόμους της φυσικής θα καταφέρει να σας πείσει με την ευρηματικότητα του, το χιούμορ και τα διάφορα puzzles που θα σας εκπλήξουν. Μέσα από 500 levels θα συναντήσετε τοστιέρες, hot dog, καρέκλες γραφείου και ο, τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Σύμφωνα με τους developers, ο τίτλος αναφέρεται κυρίως σε άτομα που “σιχαίνονται” το golf και όπως λένε και οι ίδιοι με δόσεις χιούμορ, δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον ή γνώσεις για το συγκεκριμένο άθλημα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*