Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Agatha Christie – Hercule Poirot: The London Case

*
Η Microids και η Blazing Griffin ανακοίνωσαν το Agatha Christie – Hercule Poirot: The London Case. Αποτελεί τη συνέχεια του Agatha Christie – Hercule Poirot: The First Cases και αναμένεται το Καλοκαίρι για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam).

θα αναλάβετε τον ρόλο του διάσημου ντετέκτιβ, Hercule Poirot, καθώς ενώνει τις δυνάμεις του με τους Lloyd's του Λονδίνου για να εξασφαλίσει τη μεταφορά, την προστασία και την πώληση ενός πολύτιμου πίνακα της Μαρίας Μαγδαληνής. Ο πίνακας πρόκειται να βρεθεί στο επίκεντρο μιας νέας έκθεσης σε Μουσείο του Λονδίνου, με άλλα έργα εκκλησιαστικής τέχνης δανεισμένα από τις Βρυξέλλες. Δυστυχώς όμως θα κλαπεί κατά τη διάρκεια των εγκαινίων. Σημειώνεται ότι πρώτη φορά, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν με τον αγαπημένο βοηθό του Poirot, τον Hastings, καθώς αποκαλύπτουν ένα νέο μυστήριο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*