Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το καλοκαιρινό Devolver Digital Showcase

*
Η Devolver Digital ανακοίνωσε τα πλάνα της για το φετινό Devolver Digital Showcase. Η εταιρεία υποσχέθηκε περισσότερες ανακοινώσεις σύντομα, χωρίς να πει κάτι παραπάνω. Αξίζει να σημειωθεί ότι το περσινό καλοκαιρινό σόου διοργανώθηκε στις 9 Ιουνίου και παρουσιάστηκαν εκεί πέντε παιχνίδια, τα Cult of the Lamp και Card Shark που έχουν κυκλοφορήσει και τα Anger Foot, The Plucky Squire και Skate Story που αναμένονται ακόμη. Από τα παιχνίδια που αναμένουμε ίσως να ακούσουμε περισσότερα είναι τα Gunbrella, Pepper Grinder και The Talos Principle 2. Μένει πλέον να δούμε αν θα είναι και αυτό μέσα στα σόου στο πλαίσιο του Summer Game Fest και αν θα συμπληρώσει τις παρουσιάσεις πολλών ακόμη εταιρειών που έχουν προγραμματιστεί για φέτος το καλοκαίρι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*