Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Άνεμος ανανέωσης για τις κονσόλες Evercade και μείωση τιμής

*
Η βρετανική Blaze Entertainment ανακοίνωσε πως ανανεώνει τη σειρά retro κονσολών Evercade. Τα υπάρχοντα μοντέλα θα αντικατασταθούν από το Evercade EXP-R και το Evercade VS-R. Το EXP-R θα είναι το νέο φορητό σύστημα της εταιρείας και η τιμη του θα είναι $99,99 τη στιγμή που ο προκάτοχός του κόστιζε $149,99. Όμως, δεν θα περιλαμβάνει τα 18 παιχνίδια της Capcom και δεν θα έχει θύρα Mini-HDMI, οπότε θα είναι αδύνατη η σύνδεσή του με τηλεόραση.



Το VS-R θα είναι η νέα οικιακή κονσόλα της Evercade και η τιμή του θα είναι επίσης $99,99. Και τα δύο θα κυκλοφορήσουν σε χρωματισμούς γκρι και ανοιχτό μπλε, πακέτο με ένα νέο "Giga Cart".

Το cartridge έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα από τα υπάρχοντα του Evercade, κάτι που σημαίνει πως θα περιλαμβάνει πιο πολλά παιχνίδια από ο,τι ως τώρα. Το περιεχόμενό του θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*