Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε ακυρωθέν Iron Man game της Avalance Studios (video)

Η Avalanche Studios, developer της σειράς Just Cause, ετοίμαζε επί δύο χρόνια ένα παιχνίδι Iron Man, το οποίο τελικά ακυρώθηκε. Στην αποκάλυψη προέβη ο συνιδρυτής της εταιρεάις, Christofer Sundberg που δήλωσε ότι το project βρισκόταν επί δύο χρόνια σε διαδικασία ανάπτυξης και μπήκε στο συρτάρι το 2012, λόγω θεμάτων που σχετίζονται με την πολιτική του studio.

Η Disney και η Marvel φέρονται να ήθελαν η Avalanche να στελεχωθεί με γρήγορους ρυθμούς για να ολοκληρωθεί το παιχνίδι πιο γρήγορα από ό,τι είχε αρχικά προγραμματιστεί, αλλά ο Sundberg είπε ότι η συμφωνία να το κάνει θα είχε αρνητικές επιπτώσεις για το studio.


“It was, I was a mess by the end,” he said. “It was like, shortening development time, increasing budget, we would have to hire 70 or 80 people to the team that I would have had the responsibility to find a new project for.

"Επικράτησε χάος. Ήταν μια περίπτωση όπου έπρεπε να μειωθεί ο χρόνος ανάπτυξης, να αυξηθεί ο προϋπολογισμός και να προσλάβουμε 70 με 80 άτομα για τα οποία έπρεπε να βρω project για να απασχοληθούν".

"Αλλά ο χρόνος ανάπτυξης μειώθηκε τόσο πολύ που ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθεί το project. Αν είχαμε συμφωνήσει σε αυτό, το studio θα είχε διαλυθεί".

Ο ίδιος εξήγησε: "Στο τέλος ενός project, όταν η ομάδα μειώνεται αριθμητικά, πρέπει να βρεις ένα νέο, και με το ένα έτος ανάπτυξης που κόπηκε από το αρχικό πλάνο, σήμαινε ότι είχα ένα χρόνο λιγότερο να βρω νέο project για μια μεγάλη ομάδα ανάπτυξης, κάτι που θα ήταν αδύνατο και η πρόσληψη όλων αυτών των προγραμματιστών θα ήταν ένας απόλυτος εφιάλτης, οπότε η ακύρωση ήταν για καλό".

Ο Sundberg συνέχισε περιγράφοντας το παιχνίδι ως "περίπλοκο project, που θα μπορούσε να καταλήξει σε κάτι εξαιρετικό".

Παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι θα επέτρεπε στους χρήστες να απογειώνονται και να πετούν οπουδήποτε, το gameplay ήταν βασισμένο σε μεγάλο βαθμό σε μάχες τύπου melee combat, με τον Iron Man να χρησιμοποιεί τους απωθητήρες του για να πετάει τους αντιπάλους μέσα από τοίχους".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*