Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απολύσεις και στη Frontier Developments, δημιουργό του F1 Manager

*
Η Frontier Developments που εδρεύει στο Cambridge της Μ. Βρετανίας είναι ένα ακόμα studio που ανακοινώνει περικοπές εξόδων και απολύσεις προσωπικού. Σε ανακοίνωση προς το Χρηματιστήριο Αξιών του Λονδίνου, η εταιρεία αναφέρει ότι θα προβεί σε μια πλήρη επισκόπηση του οργανισμού της, η οποία θα έχει ως αποτέλεσμα το πάγωμα των προσλήψεων, τη μείωση των εσόδων και απολύσεις. Η εταιρεία αναμένει ότι η διαδικασία αυτή θα έχει ολοκληρωθεί ως τις αρχές του 2024.

Η Frontier ιδρύθηκε το 1994 από τον συνδημιουργό του Elite, David Braben και έγινε γνωστή με τα Planet Zoo, Jurassic World Evolution και Planet Coaster. Στα παραπάνω προστίθεται το F1 Manager 2022, το οποίο θεωρείται σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνο για τις απογοητευτικά χαμηλές επιδόσεις της εταιρείας.


Σημειώνεται ότι από την αρχή του έτους η μετοχή της Frontiers έχει χάσει το 80% της αξίας της, με τη μεγαλύτερη πτώση, κατά 54% να καταγράφεται τον περασμένο Ιανουάριο και μάλιστα σε διαστημα μόλις μίας εβδομάδας. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*