Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποχώρησε από τη Media Molecule ο συνιδρυτής της, Mark Healey

*
Ο συνιδρυτής και creative director της Media Molecule, Mark Healey, επιβεβαίωσε την αποχώρησή του από το studio.

Σε μια σειρά από tweets, ο Healey, director του Dreams, έγραψε: "Έτσι, μετά από 17 απίστευτα δημιουργικά χρόνια στη Media Molecule, αποφάσισα ότι είναι καιρός να σαλπάρω και να χαράξω μια νέα πορεία- Σήμερα είναι η τελευταία μου μέρα στη MM".


"Από το LittleBigPlanet μέχρι το Dreams και πέρα από αυτά- είμαι περήφανος που έπαιξα τον ρόλο μου και τυχερός που συναναστράφηκα με μερικούς πραγματικά λαμπρούς ανθρώπους- και μια τόσο υπέροχα ταλαντούχα κοινότητα της οποίας θα συνεχίσω να είμαι θαυμαστής".

Και πρόσθεσε: "Όμως μια δυνατή κοσμική αύρα με τραβάει και η πειρατική μου καρδιά ξυπνά. Δεν γίνομαι νεότερος, οπότε θα αφεθώ στους ανέμους της περιέργειάς μου για λίγο και να δω πού με βγάλουν".

"Λοιπόν, έτοιμος για νέο ξεκίνημα, ακολουθώντας την καρδιά κάποιου και εξερευνώντας το άγνωστο – γιο χο χο και ένα μπουκάλι ρούμι – φεύγω για μια πειρατική περιπέτεια. Μία που περιλαμβάνει τη δημιουργία παιχνιδιών".

Η αποχώρηση του Healey έρχεται λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση ότι σταματάει η υποστήριξη του Dreams με νέο περιεχόμενο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*