Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Blasphemous II: Έρχεται σύντομα σε PS4 και Xbox One (trailer)

To Blasphemous II θα κυκλοφορήσει στις 2 Νοεμβρίου 2023 για PlayStation 4 και Xbox One, όπως ανακοίνωσαν η Team17 και η The Game Kitchen.

Το δεύτερο κεφάλαιο της σειράς Blasphemous σηματοδοτεί την επιστροφή του The Penitent One, με μια ιστορία που συνεχίζεται από το δωρεάν DLC "Wounds of Eventide" για το πρώτο παιχνίδι, όπου το The Heart στον ουρανό προανήγγειλε την επιστροφή του The Miracle και προείπε το γέννηση ενός νέου παιδιού-θαύματος.


Έχοντας ξυπνήσει σε μια παράξενη νέα γη, εκτοπισμένος από το τελευταίο του ανάπαυτήριο, ο The Penitent One σέρνεται πίσω στον ατελείωτο κύκλο της ζωής, του θανάτου και της ανάστασης, χωρίς άλλη επιλογή από το να εξερευνήσει αυτόν τον επικίνδυνο νέο κόσμο και να αποκαλύψει τα ξεχασμένα από καιρό μυστικά.

Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*