Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Cinematic trailer για το The Lost Wild της Annapurna Interactive

Η Annapurna Interactive και η Great Ape Games ανακοίνωσαν το The Lost Wild. Πρόκειται για ένα first-person survival horror game όπου πρωταγωνιστούν δεινόσαυροι. Θα κυκλοφορήσει για PC μέσω Steam το 2024.

Το The Lost Wild περιγράφεται ως μία κινηματογραφική ιστορία, που καταγράφει τον σεβασμό και τον τρόμο που προκαλούν τα πιο θαυμαστά πλάσματα της φύσης. Οι παίκτες θα έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο με δεινόσαυρους, οι οποίοι συμπεριφέρονται σαν άγρια ζώα και όχι σαν τέρατα. Βασικό στοιχείο του παιχνιδιού είναι η εξερεύνηση μια προϊστορικής εποχής, όπου θα βρίσκονται στο μέσο της διατροφικής αλυσίδας. Με το κεφάλι χαμηλά θα πρέπει να είστε πάντοτε σε εγρήγορση. Όταν όλες οι άλλες επιλογές αποτύχουν, θα πρέπει είτε να το βάλετε στα πόδια ή να καταφύγετε στον εκφοβισμό, χρησιμοποιώντας μη θανατηφόρα όπλα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*