Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δείτε πλάνα από το gameplay λίγο πριν το λανσάρισμα του New Cycle σε Early Access (trailer)

H Core Engage και η Daedalic Entertainment κυκλοφόρησαν ένα gameplay overview trailer για το επερχόμενο city builder New Cycle, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα σε Early Access.

Το New Cycle περιγράφεται από την Core Engage ως ένα dieselpunk όπου οι παίκτες θα πρέπει να δημιουργήσουν ξανά την κοινωνία από το 0 καθώς ο κόσμος καταστράφηκε από ηλιακές εκλάμψεις. Τα settlements ξεκινούν από τα βασικά και οι παίκτες σιγά σιγά επεκτείνονται στη βιομηχανία και το καπιταλισμό ενώ πολεμούν τις άγριες συνθήκες του κόσμου.


Το New Cycle θα λανσαριστεί για PC (Steam) σε Early Access και θα περιλαμβάνει 2 modes: Το campaign και το sandbox. Σύμφωνα με την Core Engage, το παιχνίδι αναμένεται να μείνει σε φάση Early Access για 1-2 χρόνια.

Δείτε παρακάτω το νέο trailer:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*