Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δείτε το νέο gameplay trailer του The Talos Principle II

*
Devolver Digital και Croteam δημοσίευσαν το νέο gameplay trailer του first person puzzle adventure game The Talos Principle II. Ο παίκτης βρίσκεται σε έναν κόσμο γεμάτο ρομπότ και πανίσχυρες δυνάμεις και όσο περισσότερο ψάχνει τι συμβαίνει, τόσο περισσότερο μπερδεύεται. Το game θα προσφέρει μια νέα γενιά γρίφων με διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας, μία ξεχωριστή φιλοσοφία για την περιπέτεια και την εξιστόρηση και σημαντικές συμμετοχές σε αυτό το επίπεδο από ανθρώπους της αγοράς. Η ιστορία θα έχει πολλαπλά τέλη και σε αυτά συμμετέχουν σεναριακά οι Jonas Kyratzes (The Eternal Cylinder, Clash: Artifacts of Chaos), Tom Jubert (The Swapper, Subnautica) και Verena Kyratzes (The Hand of Merlin, Serious Sam 4). Το περιβάλλον θα είναι πιο πλούσιο, ενώ και το soundtrack θα έχει μεγάλη ποικιλία και την υπογραφή των Damjan Mravunac (Serious Sam, The Talos Principle) και Chris Christodoulou (Risk of Rain 1 and 2). Το The Talos Principle II θα κυκλοφορήσει για PS5, Xbox Series X/S και PC (Steam και Epic Games Store) το 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*