Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεκάδες νέα video games θα προστεθούν στον κατάλογο του Netflix το 2023

*
Το Netflix σκοπεύει να προσθέσει στον κατάλογό του περισσότερα από 40 νέα video games ως το τέλος του 2023, με 70 να βρίσκονται ήδη σε διαδικασία ανάπτυξης από studios συνεργατών του και 16 να προέρχονται από το studio της πλατφόρμας. Αυτά ανέφερε σε ενημέρωση των εκπροσώπων του Τύπου η αντιπρόεδρος του Netflix, Leanne Loombe. Ήδη οι συνρομητές της πλατφόρμας έχουν πρόσβαση σε παιχνίδια όπως τα: Moonlighter, Oxenfree (Το Netflix εξαγόρασε τη developer Night School το 2021), Tomb Raider Reloaded, Desta: The Memories Between, Stranger Things, Too Hot to Handle, Narcos και πολλά άλλα.

Ακόμα, αποκαλύφθηκε η νέα συνεργασία του Netflix με τη δημιουργό των Desta: The Memories Between και Alba a Wildlife Adventure, Ustwo Games για την κυκλοφορία των Monument Valley 1 & 2 εντός του 2024. Επίσης, το τρέχον έτος αναμένεται η συνέχεια του Too Hot to Handle: Love is Blind, ενός από τα παιχνίδια που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον του κοινού.


Στην ίδια συνέντευξη τύπου, ο Etienne Tardieu της Ubisoft ανακοίνωσε την επόμενη συνεργασία της εταιρείας του με το Netflix, που θα είναι το roguelike Mighty Quest: Rogue Palace. Τέλος ο Kristian Segerstrale, CEO της Super Evil Megacorp, έκανε γνωστό ότι ετοιμάζεται ένα νέο αποκλειστικό παιχνίδι, που θα βασίζεται σε επερχόμενη κυκλοφορία του Netflix.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*