Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαρροή: Δύο τίτλους Arma ετοιμάζει η Bohemia Interactive

*
Πριν λίγες ημέρες, η Bohemia Interactive ανακοίνωσε την πρόθεσή της να διοργανώσει το "Future of Arma", ένα livestream όπου θα αποκαλύψει το μέλλον του tactical military shooter. Ακολούθησε η διαρροή ενός οδηγού marketing, που αποκάλυψε το multi-platform, Arma Reforger, που έρχεται για PC και κονσόλες, δίχως να διευκρινίζεται σε ποιες ακριβώς πλατφόρμες.

Η διαρροή αναφέρει ότι το Arma 4 θα αποκαλυφθεί παράλληλα με το Reforger. Με το δεύτερο, η εταιρεία ανάπτυξης έχει σκοπό να συστήσει τη σειρά στους κατόχους κονσολών, θα επικεντρώνεται στο multiplayer και θα αποτελέσει τη βάση για τις δοκιμές αλλά και τις σχεδιαστικές αποφάσεις που θα διαμορφώσουν το Arma 4. Δεν θα είναι free to play, δεν θα υπάρχουν DLCs, παρά μόνο λίγες αγορές in game.


To Arma Reforger τοποθετείται την δεκαετία του '80, κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου και χαρακτηρίζεται ως military simulation game.

Όσο για το Arma 4, η δημιουργία του θα βασιστεί στη νέα Enfusion engine της Bohemia και είναι το πρώτο παιχνίδι Arma που θα χρησιμοποιεί νέα τεχνολογία. Για τον λόγο αυτό, η εταιρεία ανάπτυξης δεν θα μπορέσει να προσφέρει όλα τα assets και τους μηχανισμούς του παιχνιδιού κατά το λανσάρισμά του. Τέλος, αν το έγγραφο είναι αληθινό, όλα τα μελλοντικά Arma θα είναι multi-platform.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*