Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαρροή: Η Sony ετοιμάζει αλλαγές στο UI του PlayStation 5 (video)

Σύμφωνα με διαρροή που προέρχεται από δημοφιλή YouTuber, η Sony ετοιμάζει αλλαγές στο UI του PlayStation 5. Πριν τις επίσημες ανακοινώσεις, ο YouTuber Mystic παρουσίασε το ανανεωμένο UI μέσω ενός νέου video στο κανάλι του. Μεταξύ των αλλαγών φαίνεται ότι είναι η δυνατότητα αλλαγής της εικόνας του background, ενώ στην explore page εμφανίζονται τα τρόπαια, πληροφορίες για τον αποθηκευτικό χώρο της κονσόλες, όπως επίσης η μπαταρία που απομένει για το controller και το headset. Ακόμα υπάρχει ένας τρόπος να εστιάζει σε συγκεκριμένο περιεχόμενο η Explore Page, όμως οι χρήστες δεν θα μπορούν να μετακινούν τα widgets όπως θελουν. Ο Mystic σημειώνει ότι το update βρίσκεται προς στιγμή σε φάση δοκιμών και είναι διαθέσιμο μόνο στις Η.Π.Α. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*