Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσε και το πρόγραμμα των επόμενων games της Insomniac Games

*
Μετά το χάος που έχει προκληθεί από τη διαρροή υλικού του Marvel’s Wolverine, οι hackers δημοσίευσαν και πληροφορίες για τα επόμενα games που ετοιμάζει η Insomniac Games. Σε ένα slide που φαίνεται να έχει ενημερωθεί τελευταία φορά τον Ιούλιο του 2023, το studio φαίνεται πως έχει προγραμματισμένα πέντε παιχνίδια για τα οικονομικά έτη 2025-2030, από τα οποία έχει ανακοινωθεί μόνο το ένα.

Αυτό είναι το Marvel’s Wolverine, που σύμφωνα με την εικόνα δεν αναμένεται μέχρι το οικονομικό έτος 2026. Στο υπόλοιπο τμήμα της φωτογραφίας φαίνεται ένα Marvel’s Venom που θα έρθει το 2025, το Marvel’s Spider-Man 3 που θα έρθει το 2028, το νέο Ratchet & Clank το 2029 και το Marvel’s X-Men το 2030. Μάλιστα, για το 2031-2032 αναφέρεται ένα νέο IP. Μένει να δούμε αν θα υπάρξει επίσημη τοποθέτηση από την εταιρεία για το θέμα.


All Future Insomniac Projects (Leaked Slide)
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*