Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσε το Quake 2 Remaster που αναμένουμε στην QuakeCon

*
Μετά από την εμφάνισή του σε διάφορες υπηρεσίες ηλικιακής αξιολόγησης, το Quake 2 Remaster άρχισε να πρωταγωνιστεί και σε άλλες διαρροές. Ο τίτλος αναμένεται να αποκαλυφθεί στο πλαίσιο της φετινής QuakeCon που διοργανώνεται την επόμενη εβδομάδα. Το παιχνίδι ακούστηκε για πρώτη φορά πριν από μερικές εβδομάδες όταν και εντοπίστηκε σε διάφορες κορεατικής υπηρεσίες, ενώ και ο γνωστός leaker billbil-kun καταπιάστηκε με το θέμα και αποκάλυψε πως αναμένεται για PC, PS4, PS5, Xbox Series X/S και Nintendo Switch. Θα κυκλοφορήσει ως “Quake 2”, χωρίς κάποια σημείωση περί remaster στον τίτλο. Η QuakeCon 2023 είναι η πρώτη μετά από 3 χρόνια που θα διοργανωθεί ξανά με κόσμο (μετά τα lockdowns) και αναμένεται από τις 10 έως και τις 13 Αυγούστου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*