Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Digital Foundry: Το Grounded στο PS5 έχει υποδεέστερη επίδοση και γραφικά από την έκδοση για Xbox Series X

Το Digital Foundry πραγματοποίησε πρόσφατα μια τεχνική ανάλυση του Grounded της Obsidian Enternaimnent σε PlayStation 5 και Nintendo Switch με τα αποτελέσματα να μην είναι τόσο εντυπωσιακά. Για την έκδοση του Nintendo Switch, η ομάδα ανάλυσης περίμενε χειρότερη επίδοση και γραφικά λόγω του αδύναμου hardware της κονσόλας. Ωστόσο παρατήρησε προβλήματα στην επίδοση και στα γραφικά στην έκδοση του PlayStation 5, κάτι που τους εξέπληξε καθώς το hardware της κονσόλας δεν διαφέρει πολύ με αυτό του Xbox Series X.

Τα αποτελέσματα στην κονσόλα της Sony έδειξαν πως το dynamic resolution ήταν μικρότερο σε σύγκριση με το Xbox Series X. Το εύρος ανάλυσης στο PlayStation ήταν ανάμεσα στο 1080p και 1215p σε αντίθεση με το 1512p και 4K του Xbox Series X. Ακόμη, το παιχνίδι έτρεχε πολλές φορές στα 50fps. Η έκδοση για PlayStation 5 έχει τα ίδια visual settings με αυτή του Xbox Series X εκτός από τα geometro LODs και τα shadow quality, που είναι ανεβασμένα στη κονσόλα της Sony. Αν και οι σκιές είναι καλύτερες στο PlayStation 5, η ποιότητα δεν είναι καλύτερη επειδή το παιχνίδι διαχειρίζεται αλλιώς το shadow casting. Επιπλέον, το Aliasing είναι καλύτερο στο PlayStation 5.


Δείτε παρακάτω το video από το Digital Foundry:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*