Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Disney Speedstorm: Η Gameloft ετοιμάζεται (;) να κάνει στροφή 180 μοιρών για το Golden Pass

*
Δεν αποκλείεται η Gameloft να αλλάξει τακτική έπειτα από την κριτική που δέχτηκε για το Season Pass του Disney Speedstorm. Την περασμένη εβδομάδα η εταιρεία ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να εισάγει στο παιχνίδι ένα Golden Pass, που όμως δεν θα είναι δυνατό να αποκτηθεί μέσω Tokens, αλλά θα κοστίζει $9,99.

Έγινε επίσης γνωστό ότι για πρώτη φορά στο Disney Speedstorm, η Season 7, που ξεκινάει στις 20 Απριλίου, θα είναι χωρισμένη σε δυο μέρη, το καθένα με διάρκεια ενός μήνα και ξεχωριστό Golden Pass. Αυτό σημαίνει $19,99 σε διάστημα δύο μηνών για τα Golden Passes.


Όπως ήταν λογικά, οι fans διαμαρτύρονται, τόσο στο Disney Speedstorm Reddit, όσο και στο Discord, με ορισμένουν να υποστηρίζουν πως πρόκειται για την πιο πρόσφατη και λιγότερο φιλικη προς τον παίκτη κίνηση εμπνευσμένη από πρακτικές δημιουργίας εσόδων.

Μετά από αυτό, η Gameloft προχώρησε στην παρακάτω ανάρτηση στο X, λέγοντας πως γνωρίζει για τις αντιδράσεις και αφήνει να εννοηθεί πως η κατάσταση ίσως αλλάξει. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*