Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Dominic Robilliard: Από το PlayStation στην Skydance και την Amy Hennig

*
Ο Dominic Robilliard, ο creative director του ακυρωμένου Star Wars 1313 videogame και μέχρι προσφάτως του PlayStation, άφησε τα καθήκοντά του για να αναλάβει θέση στην Skydance. Η κίνησή του αυτή θα τον φέρει σε συνεργασία με την συγγραφέα και σκηνοθέτη των Uncharted, Amy Hennig και η αποκάλυψη της μεταγραφής έγινε από τον ίδιο στο προφίλ που διατηρεί στο Linkedin. Ο Robilliard σημείωσε πως «είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με τους Amy Hennig, Julian Beak και την υπέροχη ομάδα της Skydance New Media ως Game Director». Η Hennig μπήκε στην Skydance το 2019 και εργάζεται σε ένα νέο Star Wars game, αρκετό καιρό μετά το προηγούμενο Star Wars project που «έτρεχε» με την EA και τελικά ακυρώθηκε. Ο Robilliard θα εργαστεί τόσο στο νέο Star Wars game, όσο και στο νέο Marvel project. Περισσότερα αναμένουμε και για τα δύο το επόμενο διάστημα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*