Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δύο ακόμα παιχνίδια του N64 προστέθηκαν στο Nintendo Switch Online (trailer)

Η Nintendo πρόσθεσε δύο νέα παιχνίδια του N64 στον κατάλογο του Nintendo Switch Online. Πρόκειται για το Extreme-G και το Iggy’s Reckin’ Balls με τα οποία ο αριθμός των τίτλων του N64 που είναι διαθέσιμοι μέσω της υπηρεσίας φτάνει τους 32.

Το Extreme-G είναι ένα high-speed, futuristic racing game, που κυκλοφόρησε για το N64 περίπου ένα χρόνο πριν το F-Zero X. Οι παίκτες ελέγχουν μοτοσικλέτες του μελλοντος και λαμβάνουν μέρος σε αγώνες όπου οι ταχύτητες ξεπερνούν τα συνηθισμένα όρια.


Το Iggy’s Reckin’ Balls είναι ένα racing platformer που αποτελείται από 100 επίπεδα. Σε κάθε ένα, αποστολή των παικτών είναι να φτάσουν στην κορυφή ενός πύργου. Αυτό θα πρέπει να το κάνουν πριν από τους τρεις αντιπάλους τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*