Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δύο νέα horror games ετοιμάζει ο Sam Barlow (trailer)

O Sam Barlow, CEO της Half Mermaid, ανακοίνωσε δύο νέα horror games. Για κάποιους το όνομά του μπορεί να μη σημαίνει τίποτα, όμως είναι ο director και σεναριογράφος των Her Story, Telling Lies και Immortality, ενώ παλαιότερα είχε το ρόλο του designer και σεναριογράφου στο Silent Hill Origins (PS2) και Silent Hill: Shattered Memories (Wii, PS2). Ήδη, στο Steam υπάρχουν σελίδες για τα παιχνίδια αυτά, που προς το παρόν έχουν τις κωδικές ονομασίες Project C και Project D.

“Ένα από αυτά ακολουθεί τα βήματα του Immortality, βασίζεται σε ένα μέρος αυτής της τεχνολογίας, αλλά πάει προς μια ενδιαφέρουσα κατεύθυνση. Βλέποντας τα Steam tags, θα διαπιστώσετε ότι είναι horror, sci-fi horror, είναι ενδιαφέρουσα θεματολογία", είπε για το Project C.




“Όσο για το αλλο, το Project D, αυτό είναι για τους fans μου που ανήκουν στην παλιά σχολή και έχουν ασχοληθεί με το Silent Hill: Shattered Memories¨.

“Είναι ένα third-person survival horror game, και φανταστείτε ποιο μπορεί να είναι το αποτέλεσμα όταν το Immortality συνδυάζεται με ένα third-person survival horror game”.



Οι ανακοινώσεις έγιναν την ίδια ημέρα με την κυκλοφορία του Immortality στο PS5. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*