Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

eGames: Τουρνουά eSports στους Ολυμπιακούς του Ρίο

Το φετινό London Games Festival έφερε την ανακοίνωση των eGames. Πρόκειται για ένα διεθνή τουρνουά eSports που θα λάβει χώρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο ντε Τζανέιρο αυτό το καλοκαίρι. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το βραβείο των νικητών «θα είναι η εθνική περηφάνια», ενώ θα υπάρχουν και μετάλλια. Κάθε χώρα θα έχει την ευκαιρία να παρατάξει ομάδα, ωστόσο –για την ώρα τουλάχιστον- μόνο το Ηνωμένο Βασίλειο, οι ΗΠΑ, ο Καναδάς και η Βραζιλία έχουν επιβεβαιωθεί ότι θα συμμετάσχουν στο τουρνουά.



Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί ότι πρόκειται για μία μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία και υποστηρίζεται από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του τουρνουά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*