Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έφυγε από τη ζωή ο voice actor του Captain LeChuck από το Monkey Island, Earl Boen

*
Ο Earl Boen, ο ηθοποιός που δάνεισε τη φωνή του στον Captain LeChuck της σειράς Monkey Island έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών, χτυπημένος από την επάρατη νόσο. Ο Boen συνεργάστηκε με τους δημιουργούς του Monkey Island ως το 2010. Επιπλέον, από το 1995 και μετά, μέσω τη φωνής του, πρωταγωνίστησε σε video games όπως τα World of Warcraft, Psychonauts, Call of Duty, Baldur's Gate: Dark Alliance, Metal Gear Solid 2: Substance and Sons of Liberty. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα MobyGames το τελευταίο video game στο οποίο είχε ρόλο ήταν το World of Warcraft: Legion, που κυκλοφόρησε το 2016.

Επίσης ο Boen είναι γνωστός και από τον ρόλο του Dr Silberman στη σειρά ταινιών Terminator, ενώ έχει εμφανιστεί και σε πολλές κλασσικές σειρές και ταινίες που περιλαμβάνουν τΙς: Seinfeld, The Wonder Years και My Stepmother Is An Alien.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*