Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εξαγριωμένοι οι παίκτες του Escape from Tarkov με την τιμή της νέας έκδοσης με περιεχόμενο PvE

*
Οι fans του tactical multiplayer FPS, Escape from Tarkov είναι εξαγριωμένοι με τη νέα έκδοση των $250 που προσφέρει exclusive modes και "pay-to-win" upgrades. Το νέο bundle με όνομα The Unheard Edition περιλαμβάνει πρόσβαση στο PvE co-op mode και μερικά upgrades που δίνουν στους παίκτες πλεονεκτήματα.

Όπως αναφέρει το Forbes, ο lead community manager του παιχνιδιού Daniel Mavlyuberdinov μίλησε στο Discord server και δήλωσε πως το PvE mode δεν μετράει σαν DLC και πως ακόμη και οι παίκτες στους οποίους υποσχέθηκε πως θα πάρουν όλα τα DLC θα πρέπει να πληρώσουν $250 για να πάρουν το νέο mode.

"Δεν είναι DLC, είναι ένα μοναδικό feature της νέας έκδοσης. Το DLC σημαίνει επιπλέον περιεχόμενο. Το PVE είναι μια νέα λειτουργία. Επειδή όλοι σας θέλετε να γίνει DLC δεν σημαίνει πως είναι. Είναι ένα game mode της νέας έκδοσης του παιχνιδιού".


Οι παίκτες έχουν νευριάσει ακόμα περισσότερο γιατί η έκδοση αυτή δίνει στους παίκτες μεγαλύτερο stash (δηλαδή μπορούν να αποθηκεύσουν ακόμα περισσότερο loot), βελτιωμένα skills και περισσότερο "fence standing", δηλαδή δεν θα δέχονται πυρά από AI scavengers αν έχουν συγκεκριμένο reputation level. Έτσι, η κοινότητα θεωρεί το Unheard Edition ως "pay to win".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*