Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εξαγριωμένος παίκτης του Splatoon 3 διέκοψε την ετήσια συνέλευση των μετόχων της Nintendo

*
Η ετήσια συνέλευση των μετόχων της Nintendo διακόπηκε από έναν fan, που αγόρασε μετοχές ειδικά για να κράξει την εταιρεία σχετικά με το Splatoon 3.

Όπως αναφέρει ο χρήστης του Twitter, NStyles, ο οποίος παραβρέθηκ στη συνέλευση, ο fan διαμαρτυρήθηκε σε πολύ έντονο ύφος για την προνομιακή μεταχείριση των θηλυκών χαρακτήρων στο τρίτο παιχνίδι, όσον αφορά τις επιλογές για customization. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο fan ήταν δυσαρεστημένος με τον αριθμό των επιλογών για customization που είναι διαθέσιμες για τους άρρενες χαρακτήρες στο Splatoon 3, συμπεριλαμβανομένων των χτενισμάτων και των emotes, σε σύγκριση με εκείνες που είναι διαθέσιμες για τους θηλυκούς.


Σύμφωνα πάντοτε με τον NStyles, η έκρηξη θυμού συνεχίστηκε για λίγη ώρα, με τον πρόεδρο της Nintendo, Shunturo Furukawa να διακόπτει τον fan, λέγοντάς του πως η ερώτησή του ήταν μεγάλη. Αυτός όμως τον αγνόησε και συνέχισε να φωνάζει. Κάποια στιγμή σταμάτησε και ο Furukawa του απάντησε: "Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας να ασχοληθείτε με το παιχνίδι. Εκτιμούμε τη σημαντική σας γνώμη".

Μετά το συμβάν, ο χρήστης του Twitter Haruikatako αυτοπροσδιορίστηκε ως το άτομο που έκανε τη φασαρία. Σύμφωνα με τον ίδιο, αγόρασε μετοχες αξίας $3.570 για να μπορέσεις να παραβρεθεί στη συνέλευση των μετόχων και να κοινοποιήσει το παραπονό του.

Στη συνέχεια μοιράστηκε φωτογραφίες πολλών επιστολών που είχε στείλει στη Nintendo σχετικά με το θέμα, ισχυριζόμενος ότι δεν έλαβε απάντηση και έτσι αποφάσισε να αγοράσουν μετοχές της εταιρείας για να έχει την ευκαιρία να θίξει άμεσα το θέμα.

Σύμφωνα με τον χρήστη, αγόρασε και μεταπώλησε ακόμη και αντικείμενα όπως μια κονσόλα Nintendo Switch OLED για να συγκεντρώσει τα χρήματα για τις μετοχές, παρά το γεγονός ότι οι γονείς του του είπαν να μην αναμειχθεί.

Κάτι παρόμοιο συνέβη στην περσινή συνέλευση των μετόχων της Nintendo, όταν fan ζήτησε την κυκλοφορία ενός νέου F-Zero.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*