Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εμβληματικό άγαλμα του Sonic the Hedgehog θα βρίσκεται στη Gamescom 2023

*
Η SEGA ανακάλυψε και αποκατέστησε ένα εμβληματικό άγαλμα Sonic the Hedgehog που κάποτε βρισκόταν στο κεντρικό Λονδίνο.

Το 1996, το SegaWorld London άνοιξε στο London Trocadero στο Piccadilly Circus και ήταν το μεγαλύτερο κλειστό θεματικό πάρκο της Ευρώπης εκείνη την εποχή. Ωστόσο, λόγω της χαμηλής επισκεψιμότητας έκλεισε τρία χρόνια αργότερα και το ανέλαβαν οι ιδιοκτήτες της Funland arcade.


Μέσα στον χώρο των 110.000 τετραγωνικών ποδιών βρισκόταν ένα εμβληματικό άγαλμα Sonic the Hedgehog με μια περιστρεφόμενη σφαίρα μπλεγμένη στο δάχτυλο της μασκότ.

Το αγαλμα εθεωρείτο χαμένο για πολλά χρόνια, όμως το 2019 ανακαλύφθηκε σε ένα γκαράζ κάτω από κούτες και χαρτιά. Τη Δευτέρα 21 Αυγούστου η SEGA ανακοίνωσε ότι εντόπισε και αποκατέστησε το άγαλμα, το οποίου θα βρίσκεται στη Gamescom 2023, που θα διεξαχθεί στη Γερμανία από τις 23 έως και τις 27 Αυγούστου.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*