Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ένα νέο παιχνίδι The Walking Dead θα αφήνει τους παίκτες να αλλάζουν τα γεγονότα της τηλεοπτικής σειράς (trailer)

Σύμφωνα με ανάρτηση του dataminer billbil-kun, ο οποίος έχει ένα αρκετά καλό ρεκόρ leaks, το The Walking Dead: Destinies θα επιτρέπει στους παίκτες να ελέγξουν τον γνωστό σερίφη Rick Grimes, ο οποίος ξυπνάει μετά από κόμα σε ένα κόσμο γεμάτο walkers.

Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει πάνω από 15 χαρακτήρες και γνωστές τοποθεσίες από την σειρά. Θα είναι τρίτου προσώπου και θα καλύπτει τα γεγονότα των πρώτων τεσσάρων σεζόν. Ωστόσο, οι παίκτες δεν χρειάζεται να μείνουν στο σενάριο του show αλλά θα μπορούν να χτίσουν την δική τους ομάδα και να επιλέξουν ποιόν να σκοτώσουν και ποιον να βοηθήσουν κατά την διάρκεια της ιστορίας.
Το The Walking Dead: Destinies αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Νοεμβρίου 2023 για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC.

Δείτε παρακάτω το επίσημο trailer του παιχνιδιού:


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*