Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επανέρχονται online οι servers των Mario Kart 8 και Splatoon για το Wii U

*
Η Nintendo ανακοίνωσε ότι μετά από μια παρατεταμένη περίοδο συντήρησης, επανέρχονται online οι servers του Mario Kart 8 και του Splatoon για το Wii U. Οι διαδικτυακές υπηρεσίας για τα δύο παιχνίδια είχαν διακοπεί τον Μάρτιο και δεν υπήρχε καμία ένδειξη για τον χρόνο επανόδου τους.

"Τον Μάρτιο του 2023, η Nintendo διέκοψε τις διαδικτυακές υπηρεσίες για τα παιχνίδια του Wii U Splatoon και Mario Kart 8 για να αντιμετωπίσει μια ευπάθεια που σχετίζεται με το online gaming. Το πρόβλημα έχει πλέον αποκατασταθεί και έτσι θα συνεχιστεί το online play για αυτά τα παιχνίδια με βάση το παρακάτω πρόγραμμα. Παρακαλούμε αποδεχτείτε την ειλικρινή μας συγγνώμη για την παρατεταμένη περίοδο αναμονής”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Nintendo.


Σύμφωνα με τον dataminer OatmealDome, το πρόβλημα προέκυψε από ένα exploit που ονομάζεται ENLBufferPwn, το οποίο επιτρέπει σε κάποιον να αναλάβει τον έλεγχο της κονσόλας οποιουδήποτε χρήστη και να εκτελεί κώδικα σε αυτή, απλά παίζοντας εναντίον του online. Θέματα με το exploit είχαν επίσης το Mario Kart 8 Deluxe, το Animal Crossing: New Horizons, το Super Mario Maker 2, το Nintendo Switch Sports, το Arms, το Splatoon 2 και το Splatoon 3.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*