Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιβεβαιώθηκαν οι απολύσεις προσωπικού στη Digital Extremes, δημιουργό του Warframe

*
H Digital Extremes, δημιουργός του Warframe επιβεβαίωσε ότι προέβη σε περικοπές προσωπικού, έπειτα από το λουκέτο στο τμήμα της που ασχολείται με projects τρίτων εταιρειών. Σύμφωνα με δημοσίευμα του PC Gamer, η εταιρεία σταματάει τη λειτουργία του τομέα που ασχολείται με τις εκδόσεις και μεταφέρει τον έλεγχο του online action game Wayfinder, που κυκλοφόρησει το καλοκαίρι σε early access για PC και PlayStation στην ομάδα ανάπτυξης Airship Syndicate που της ανήκει.

“Επιβεβαιώνουμε ότι πήραμε την δύσκολη απόφαση να σταματήσουμε τη λειτουργία του τμήματος εξωτερικών projects", δήλωσε εκπρόσωπος της Digital Extremes.


“Ως αποτέλεσμα, χρειάστηκε να αποχαιρετήσουμε μια σειρά από εργατικά και εξαιρετικά πολύτιμα μέλη της ομάδας και συνεργαζόμαστε με την Airship για να τους μεταφέρουμε τον πλήρη έλεγχο του Wayfinder μέσα στους επόμενους μήνες". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*