Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιβεβαιώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του The Walking Dead: Destinies (trailer)

Οι GameMill Entertainment και Flux Games ανακοίνωσαν το πότε θα κυκλοφορήσει το The Walking Dead: Destinies. Το νέο action adventure game θα είναι διαθέσιμο ψηφιακά από τις 17 Νοεμβρίου για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam). Η φυσική του έκδοση θα ακολουθήσει τον Δεκέμβριο.

Στο The Walking Dead: Destinies παίζουμε ως Rick Grimes, ξεκινώντας μόνοι μέσα σε ένα νοσοκομείο, περικυκλωμένοι από ζωντανούς – νεκρούς. Όσοι έχουν παρακολουθήσει τη σειρά του AMC, γνωρίζουν το σκηνικό. Στη συνέχεια θα δημιουργήσουμε συμμαχίες και θα παλέψουμε ζόμπι, καθώς ταξιδεύουμε σε περιοχές όπως Atlanta και Woodbury – επίσης γνωστές σε όσους έχουν παρακολουθήσει την τηλεοπτική σειρά, ή έχουν διαβάσει τα comic books των Robert Kirkman και Tony Moore.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*