Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιβεβαιώθηκε η κυκλοφορία του Stumble Guys για PlayStation 5 και PlayStation 4

*
Η Scopely ανακοίνωσε πως το battle royale Stumble Guys θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5 και PlayStation 4 μαζί με τις εκδόσεις για Xbox Series X, Xbox Series S και Xbox One που είχαν ανακοινωθεί πριν αρκετούς μήνες.

Tο Stumble Guys, είναι ένα πολλά υποσχόμενο 3D platformer για όλη την οικογένεια και στο online mode μπορούν να συμμετέχουν έως και 32 παίκτες. Για να φτάσετε στη γραμμή του τερματισμού και να περάσετε κάθε λογής εμπόδιο, θα χρειαστεί να τρέξετε (και να σκοντάψετε πολλές φορές) ώστε να περάσετε τους υπόλοιπους και να προκριθείτε στον επόμενο γύρο.

Οι παίκτες που έχουν εκδηλώσει ήδη την επιθυμία τους για τις επερχόμενες εκδόσεις σε PlayStation και Xbox θα λάβουν τα Karat Crusher, Pow Footsteps και Punch Emote, καθώς και πρόσβαση στη beta version. Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε τον τίτλο στο wishlist του PlayStation Store.


Το Stumble Guys είναι ήδη διαθέσιμο για PC (μέσω Steam), iOS και Android.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*