Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιβεβαιώθηκε το showcase της Devolver Digital για τις αρχές του Ιουνίου (trailer)

H Devolver Digital επιβεβαίωσε πως στις αρχές του Ιουνίου θα πραγματοποιήσει ένα showcase, εν όψει του Summer Game Fest 2023. Είναι προγραμματισμένο για τις 9 Ιουνίου, με ώρα έναρξης τις 01:00 π.μ.

Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε η εν λόγω εταιρεία ανάπτυξης, στη συγκεκριμένη παρουσίαση θα δείτε ανακοινώσεις νέων τίτλων, παρουσιάσεις διαφόρων demos καθώς και πληθώρα εκπλήξεων. Το περασμένο έτος, το showcase της Devolver Digital έγινε πάλι στις 9 Ιουνίου και σε αυτό αποκαλύφθηκαν πέντε νέοι τίτλοι, μερικοί εκ των οποίων δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη, όπως τα Anger Foot, The Plucky Squire και Skate Story.


Κάποιοι τίτλοι της Devolver Digital που οι fans περιμένουν με ανυπομονησία είναι οι Gunbrella, Pepper Grinder και The Talos Principle 2.

To Summer Game Fest, θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα events στο χώρο των video games και για για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά επιστρέφει κοντά σας στις 9 Ιουνίου. Το showcase θα διεξαχθεί με παρουσία κοινού στο YouTube Theater του Inglewood, πριν από την εκδήλωση της Devolver που θα πραγματοποιηθεί αργότερα, την ίδια μέρα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*