Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ερωτικά και βίαια παιχνίδια θέλει να δημιουργήσει ο CEO της Level-5

*
Ο ιδρυτής και CEO της Level-5, Akihiro Hino δηλώνει πως θα ήθελε να δημιουργήσει ερωτικά και βίαια παιχνίδι, ένας τομέας στον οποίο το studio δεν εχει εμπλακει ως τώρα. Εδώ και 25 χρόνια, η Level-5 έχει γνωρίσει επιτυχία με το Professor Layton, το Inazuma Eleven, το Ni no Kuni και τη σειρά Yo-kai Watch, όλες φιλικές προς όλα τα μέλη της οικογένειας. Όμως, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιαπωνική σελίδα Denfaminicogamer, ο Hino είπε ότι μια μέρα θα ήθελα να δημιουργήσει κάτι για πιο ώριμο ηλικιακά κοινό.

Η συνέντευξη δημοσιεύτηκε με αφορμή τον εορτασμό των 25 ετών ύπαρξης της Level-5 αλλά και του Grasshopper Manufacture και ο Hino είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον CEO της Grasshopper, Goichi Suda (Suda51).


Σε ένα σημείο, ο Hino είπε ότι θαυμάζει το έργο του Suda, λέγοντας ότι "οι δημιουργοί που μπορούν να κυκλοφορήσουν τόσο έντονους τίτλους είναι καταπληκτικοί".

Στη συνέχεια είπε ότι έχει τα δικά του σχέδια για ένα παρόμοιο παιχνίδι για ώριμο ηλικιακά κοινό, αλλά δεν είναι σε θέση να το κάνει αυτή τη στιγμή λόγω της τρέχουσας κατάστασής της Level-5.

"Αν το έθετα με ακραίους όρους, θα έφτανα στο σημείο να πω ότι θέλω να κάνω πράγματα όπως ερωτικά παιχνίδια και παιχνίδια 18+ με βία", είπε.

"Υπάρχει ένας "ανώμαλος κόσμος" μέσα μου», εξήγησε, "αλλά δεν προσπαθώ να πάω εκεί, [και] φτιάχνω πράγματα μόνο από το σωστό μέρος του μυαλού μου. Ωστόσο, κατά βάθος θέλω πραγματικά να επισκεφτώ αυτόν τον ανώμαλο κόσμο".

Ο Hino σημείωσε επίσης ότι θα επιχειρούσε να κάνει ένα τέτοιο παιχνίδι όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή.

"Θέλω να μεταβώ σε αυτόν τον σκοτεινό, μη φυσιολογικό κόσμο και νομίζω ότι σίγουρα θα καταλήξω να το κάνω", είπε. "Μόλις αισθανθώ ότι η Level-5 πατάει στα πόδια της και έχω τον χώρο να κάνω αυτό που θέλω, θα το κάνω". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*