Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται τον Ιούλιο το ηλεκτρονικό κατάστημα για το mobile gaming του Xbox! (video)

*
Η Microsoft μιλάει εδώ και καιρό για τα πλάνα της να φτιάξει ένα Xbox Mobile Gaming Store και πλέον είναι στην τελική ευθεία για να το λανσάρει τον Ιούλιο. Την αποκάλυψη αυτή έκανε η πρόεδρος του Xbox, Sarah Bond, σε ομιλία της στο Bloomberg Technology Summit πριν από μερικές ώρες.

«Θα ξεκινήσουμε φέρνοντας τα first party games μας στο Xbox Mobile Gaming Store και θα δείτε εκεί τίτλους όπως το Candy Crush, το Call of Duty: Mobile και το Minecraft», σημείωσε και συμπλήρωσε πως «θα ξεκινήσουμε στο web και θα το κάνουμε αυτό γιατί μας επιτρέπει να προσφέρουμε μια παρόμοια εμπειρία σε όλες τις συσκευές, πέραν της πολιτικής των κλειστών οικοσυστημάτων των άλλων stores».


Το store θα εστιάσει σε first party mobile games και θα επεκταθεί και σε τρίτους κάποια στιγμή στο μέλλον, ενώ θα περιλαμβάνει και βασικά στοιχεία της εμπειρίας Xbox που προσφέρονται σε κονσόλες και υπολογιστές ήδη (πχ. το λογαριασμό και τα achievements, αλλά ίσως και κάποιες από τις cloud λειτουργίες). Στα σχέδια περιλαμβάνεται και η περαιτέρω επέκταση σε κάποιο ανταγωνιστικό store των App Store και Play Store.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*