Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Evil Dead: The Game - Τέλος στο νέο περιεχόμενο, ακυρώθηκε η έκδοση του Nintendo Switch

*
Τέλος το νέο περιεχόμενο για το Evil Dead: The Game αλλά και στα όνειρα όσων περίμεναν την κυκλοφορία του στο Nintendo Switch, όπως ανακοίνωσαν η Saber Interactive και η Boss Team Games. Οι servers του παιχνιδιού θα παραμείνουν σε λειτουργία μέχρι νεωτέρας.

Σήμερα, πήραμε την απόφαση να μην συνεχίσουμε την ανάπτυξη νέου περιεχομένου για το Evil Dead: The Game. Επιβεβαιώνουμε επίσης ότι δεν θα κυκλοφορήσουμε μια έκδοση του παιχνιδιού για το Nintendo Switch.


Θα διατηρήσουμε τους servers σε λειτουργία για το άμεσο μέλλον και θα αντιμετωπίζουμε τυχόν σημαντικά ζητήματα που προκύπτουν.

Εκ μέρους ολόκληρης της ομάδας στη Saber, σας ευχαριστούμε για όλες τις ευχάριστες στιγμές και τη συνεχή υποστήριξή σας.

Το Evil Dead: The Game κυκλοφόρησε στις 13 Μαΐου 2022 για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC (Epic Games Store). Οι παίκτες του Steam έχουν πρόσβαση στη Game of the Year Edition, που είναι διαθέσιμη και στις υπόλοιπες πλατφόρμες. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*