Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Far Cry: Η Ubisoft συνεχίζει τη στελέχωση της νέας ομάδας του δημοφιλούς franchise

*
Μετά την ανακοίνωση του Drew Holmes ως τον νέος επικεφαλής της σειράς Far Cry, η Ubisoft όρισε ακόμα έναν καινούργιο ρόλο για βετεράνο developer της, στο δημοφιλές franchise. Η Sandra Warren του στούντιο στο Montreal αναλαμβάνει χρέη αντιπροέδρου και εκτελεστικού παραγωγού της σειράς, ύστερα από 18 χρόνια συνεργασίας της με τη Ubisoft.

Η Warren, μια εκ των brand producers του Far Cry 6, θα διαχειρίζεται ολόκληρο το IP, σε συνεργασία με ομάδες της Ubisoft από ολόκληρο τον κόσμο, ούσα υπεύθυνη τόσο για το portfolio management του franchise, όσο και για το εκδοτικό του τμήμα. Η γαλλική εταιρεία συνεχίζει με την εκ νέου στελέχωση της ομάδας του Far Cry, με τις φήμες για το Far Cry 7, αλλά και για ένα αποκλειστικά multiplayer game που θα βασίζεται στον κόσμο του, να κυκλοφορούν εδώ και μήνες.

Σύμφωνα με αυτές τις φήμες, αμφότερα αναμένονται να κυκλοφορήσουν το φθινόπωρο του 2025. Η πιο πρόσφατη κυκλοφορία του IP είναι το Far Cry 6 του 2021, το οποίο κυκλοφορεί για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*