Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Ανάλυση 4K θα υποστηρίζει το dock του Nintendo Switch 2

*
Οι νεότερες φήμες αναφέρουν ότι το dock του Nintendo Switch 2 δεν θα διαφέρει και πολύ εμφανισιακά από αυτό του προκατόχου του, όμως θα "κρύβει" σημαντικές βελτιώσεις. Η κινεζική κατασκευάστρια εταιρεία Mabapad επανήλθε με νέες πληροφορίες και αποκαλύπτει ότι το dock της νέας κονσόλας θα υποστηρίζει ανάλυση 4Κ, κάτι που δεν θα είναι έκπληξη αν το hardware θα ενισχύει τελικά τις επιδόσεις του με τη βοήθεια του NVIDIA DLSS. Επίσης, η Mobapad αναφέρει ότι τα νέα Joy-Con controllers θα διαθέτουν μεταλλικά πλήκτρα SL και SR buttons, όπως επίσης και μερικά νέα στο δεξί και το αριστερό τους μέρος, στα οποία θα περιλαμβάνεται και ένα κάτω από το HOME, που θα ενεργοποιεί μια νέα λειτουργία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • LORDSNAKE
    • Αν δεν προβεί η Nintendo σε ανακοινώσεις, σχετικά με το
      Switch 2. Ότι ακούω δεξιά και αριστερά, τα βλέπω όλα βερεσέ!!!

*