Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Έρχεται Nintendo Direct με ανακοινώσεις για ports των Wind Walker και Twilight Princess

*
Πληροφορίες αναφέρουν την πραγματοποίηση ενός νέου Nintendo Direct τον Σεπτέμβριο, με ανακοινώσεις για τη σειρά Zelda. Αυτό σύμφωνα με τον διευθυντή σύνταξης του GamesBeat, Mike Minotti και τον δημοσιογράφο το Giant Bomb, Jeff Grubb που μίλησαν σχετικά κατά τη διάρκεια ενός podcast. O Minotti είπε ότι είναι απόλυτα βέβαιος ότι στο πλαίσιο του Direct θα ανακοινωθούν τα ports των Wind Waker και Twilight Princess για το Nintendo Switch. Από πλευράς του, ο Grubb τόνισε πως 100% θα πραγματοποιηθεί κάποιο Direct τον Σεπτέμβριο, δεν γνωρίζει αν θα είναι mini ή θα έχει τη συνηθισμένη διάρκεια και θα υπάρχουν πολλές πληροφορίες για τη σειρά Zelda. Μάλιστα προχώρησε λέγοντας ότι το broadcast είναι προγραμματισμένο για την εβδομάδα που θα ξεκινήσει στις 12 Σεπτεμβρίου 2022.

Σας θυμίζουμε ότι ήδη έχουν υπάρξει HD ports του Wind Walker και Twilight Princess στο Wii U.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Vlad_25
    • Θα είναι μεγάλο ξενέρωμα αν ανακοινωθούν μόνο αυτά. Πρόκειται για 2 απίστευτες παιχνιδάρες αλλά τα τερματίσαμε στον Κύβο και στο wii και τα τιμήσαμε ξανά με την αγορά τους στο wiiu. Οπότε δεν έχει ξανά. Άντε να μάθουμε κάτι για το BoTW 2.

*