Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Νέο Nintendo Direct, νέο 2D Mario και ένα remake κλασικού SNES game έρχονται σύντομα

*
Οι φήμες για ένα νέο Nintendo Direct αυτές τις ημέρες έχουν ξεκινήσει πρόσφατα και φαίνεται πως έχουμε μερικές ακόμη ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Ο Jeff Grubb ξεκίνησε πρώτος τις αναφορές για ένα νέο online show από την Nintendo τις επόμενες ημέρες και ένας από τους leakers που πρόσφατα αποδείχτηκαν αξιόπιστοι έρχεται να προσθέσει μερικές ακόμη πληροφορίες.



Σύμφωνα λοιπόν με τον @Pyoro, η Nintendo αναπτύσσει ήδη ένα νέο 2D Mario videogame που θα το αποκαλύψει στην επερχόμενη online εκδήλωσή της και μάλιστα μαζί με ένα remake ενός κλασικού SNES game. Ο @Pyoro διέρρευσε πρώτος τα Sonic Superstars και Everybody 1-2 Switch στις αρχές του μήνα και θεωρείται πως έχει καλή πληροφόρηση για πράγματα που έρχονται. Μέχρι νεοτέρας, λοιπόν, κρατάμε τα παραπάνω ως φήμες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*