Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Το επόμενο Sly Cooper θα αναπτυχθεί απο την PixelOpus και όχι απο την Sucker Punch

*
Πρόσφατα σας ενημερώσαμε πως κυκλοφορούν φήμες που αφορούν την ανάπτυξη του Sly Cooper για το PS5. Απ’ότι φαίνεται, το εν λόγω project, δεν θα αναπτυχθεί απο την Sucker Punch, αλλά απο την PixelOpus. Ενώ δεν ανακοινώθηκε απολύτως τίποτα σχετικό με το Sly Cooper, το Bloodborne Remaster και το inFamous, oι φήμες συνεχίζονται.

Συγκεκριμένα ο Nick απο το XboxEra podcast δήλωσε πως η PixelOpus δουλεύει στο καινούργιο Sly Cooper αντί για την Sucker Punch. Και άλλοι leakers στο παρελθόν ισχυρίστηκαν το ίδιο, οπότε η πληροφορία αυτή επιβεβαιώνει σε κάποιο βαθμό της φήμες.


Δεν γνωρίζουμε τον λόγο για τον οποίο το Sly Cooper δεν αναπτύσσεται απο τον δημιουργό του. Ενδεχομένως η Sucker Punch να εστιάζει τους πόρους της σε κάποιο επόμενο inFamous ή Ghost of Tsushima. Ειδικά για το δεύτερο, πρόσφατα ανέβηκαν στο διαδίκτυο αγγελίες εργασίας που επιβεβαιώνουν εμμέσως την ύπαρξή του

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, το μέλλον θα δείξει αν αυτό το νέο θα είναι κακό ή καλό.
      Πάντως κακά τα ψέματα ή καινούρια εταιρία ανάπτυξης έχει αναλάβει ένα μεγάλο κληροδότημα, οπότε το εγχείρημά της είναι τεράστιο και δύσκολο.
      Μακάρι να τα καταφέρουν.

*