Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Flaming Fowl: Η πρώην ομάδα της Lionhead ανακοίνωσε το νέο game Ironmarked και απολύσεις ταυτόχρονα!

*
Η Flaming Fowl, η ομάδα του card battler Fable Fortune και του Gloomhaven, ανακοίνωσε ένα νέο game, αλλά ταυτόχρονα και απολύσεις! Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2016 από τα πρώην μέλη του πρώτου Fable της Lionhead Studios και ξεκίνησε τις ανακοινώσεις στο Steam για το Ironmarked, το νέο της “1-3 player co-op RPG με turn-based combat”, αλλά και το σχετικό του demo.

Ωστόσο, σε μια ασυνήθιστη κίνηση, ανακοίνωσε ταυτόχρονα και τα δυσάρεστα νέα των απολύσεων: «Δυστυχώς, λόγω της έλλειψης χρηματοδότησης στη βιομηχανία του gaming, «παγώνουμε» την παραγωγή και πρέπει να μικρύνουμε το studio, απομακρύνοντας μερικούς συνεργάτες. Ελπίζουμε ότι με αυτό το demo μπορούμε να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους να βρουν νέες δουλειές αλλού, παρουσιάζοντας το έργο τους».


Ο CEO της Flaming Fowl, Craig Oman, έδωσε συνέντευξη μετά από λίγες ώρες αναφέροντας πως η ομάδα δούλεψε στο game για πάνω από ένα χρόνο, είχε συμφωνήσει και με εκδότη, αλλά αυτός αποσύρθηκε τον Ιούνιο και έκτοτε έγιναν προσπάθειες για κυκλοφορία από τους ίδιους. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*