Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gran Turismo 4: Ανακαλύφθηκαν cheat codes, σχεδόν δυο δεκαετίες μετά την κυκλοφορία του

*
Σχεδόν είκοσι χρόνια μετά την κυκλοφορία του, είδαν το φως της δημοσιότητας cheat codes για το Gran Turismo 4. Την αποκάλυψη έκανε ένας από τους βετεράνους παίκτες του παιχνιδιού και είναι το πρώτο της σειράς που περιλαμβάνει cheats.

Άγνωστο το πως οι κωδικοί δεν είχαν ανακαλυφθεί τόσα χρόνια και το ίδιο ισχύει για το πως "είδαν το φως της ημέρας". Τα παραπάνω, σίγουρα αποτελούν μια καλή δικαιολογία για να βάλετε ξανά μπρος το PlayStation 2 και να βρεθείτε στους δρόμους του θρυλικού τίτλου.


Η εισαγωγή των cheat codes δεν είναι δύσκολη υπόθεση. Για παράδειγμα, αν θέλετε να αποκτήσετε άμεσα 10.000.000 CR θα πρέπει να εισάγετε την εξής ακολουθία με το χειριστήριο: Select, left, right, right, down, up, up, left, down, up, right, left, down, L1, R1, Select.

Στην ιστοσελίδα The Cutting Room Floor θα βρείτε όλους τους κωδικούς, καθώς και οδηγίες για να τους ενεργοποιήσετε.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*