Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

GTA 6: Δείτε το πρώτο trailer μέσα από το GTA 5

Ο χρήστης του YouTube, "GTA BELGIUM" κατόρθωσε να αναδημιουργήσει το πρώτο trailer του GTA 6 στο GTA 5. Πέρα από το πόσο έξυπνη ήταν η ιδέα του, αυτό αποτελεί και μια ευκαιρία να συγκρίνουμε την ποιότητα των γραφικών ανάμεσα στα δύο παιχνίδια. Ναι μεν το Grand Theft Auto 5 έχει ήδη κλείσει 10 χρόνια ζωής, έχοντας λανσαριστεί τον Σεπτέμβριο του 2013 για PS4 και Xbox One (τον Απρίλιο του 2015 για PC), όμως ακόμα και σήμερα, ο οπτικός τομέας του συναγωνίζεται με αξιώσεις αυτόν των σύγχρονων video games.

To Grand Theft Auto 6 αναμένεται το 2025 για PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S. Η λογική λέει, όπως συνηθίζει η Rockstar Games, ότι η έκδοση για υπολογιστές (που δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί), θα ακολουθήσει λίγους μήνες μετά.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*